Vízvezeték szerelés 0-24 Budapesten megfizethető árakon Vízvezeték szerelés 0-24
  • Nyitvatartás Budapest: 0-24
  • Csőtörés esetén sürgősségi telefonszámunk: 06 (30) 733 - 3666
Mi a jobb? 1 karbantartás és 1 csővizsgálat 60-80ezer forintért? Avagy egy csőtörés elhárítás akár milliós tételben? A válasz szerintünk egyszerű: vízvezeték szerelés fix áron a vizes emberek mi vagyunk!
Mi az amihez a legkevésbé értenek az emberek? Sok minden eszünkbe jut de van 1 dolog ami kosszal, vízzel, büdössel jár… ez a vízvezeték szerelés. Ugyan ki akarnak vízvezeték szerelésben jártas lenni? A sz*rban nyúlkálni, télen fagyban ásni? Sajnos nem sok ember, ezért van szükség szakképzett vízvezeték szerelőkre.
Cégünk vízvezeték szereléssel foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 gyorsszolgálatban.

Minden amit tudni kell a gyorsszolgálati 0-24 vízvezeték szerelésről:

Sokszor vagyunk otthon, és azon gondolkodunk, hogy mi történne, ha egy ünnepnapon vagy hétvégén meghibásodna a wc vagy a mosogató? Mit kell tenni, ha hírtelen elromlik (eldugul, eltörik, szivárog stb…) valami a fürdőszobában?

Amikor vízvezeték szerelési vészhelyzet adódik, akkor egy sor szempontot kell figyelembe vennünk. Mivel nem értünk hozz (gondoljuk ezért olvassuk épp ezt a cikket), ezért első lépés amit meg kell tennünk, az a megfigyelés. Pontosan meg kell nézni, hogy mi a pontos probléma, hogy a vízvezeték szerelő már a konkrét problémát tudja orvosolni. Pl: ha szivárog a víz, akkor végig kell nézni, hogy csak azon az egy ponton szivárog e. Ha eldugult a wc pl, akkor meg kell nézni, hogy máshol lefolyik e a víz stb…

Ezt követően ha komoly a baj, akkor azonnal el kell zárni a vizet, hogy ne okozzon nagyobb problémát. Ha ez megvolt, akkor hívni kell egy vízvezeték szerelőt, aki elsőnek telefonba mond egy hozzávetőleges javítási árat. Amikor kiment és elemezte a helyzetet, akkor fog tudni pontos árat mondani. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy egy szerelés alkalmával szembe jöhetnek olyan problémák, amik előre nem láthatóak és azok felárral járhatnak.

Mennyibe kerülhet egy vízvezeték szerelés?

Először is fel kell mérnünk a meghibásodás mértékét amit először telefonba tesszük meg, majd a helyszínen Budapesten és környékén. A 0-24 órás vízvezeték szerelők bármikor a segítségünkre lehetnek (köztük mi is 067073333666). Figyelembe kell venni a probléma nagyságát is mert, ha hétvégén vagy éjszaka keletkezett a hiba az felárral járhat ha azonnal kell javítani. Amennyiben tudjuk hanyagolni a vizet éjszaka, akkor várhatunk egy munkanapig vagy reggelig, mivel az árak teljesen megváltoznak, ha sürgős az eset.

Csak gondoljunk bele, hogy éjszaka nincsenek alkatrész árúsító boltok nyitva, így azt az alkatrészeket kell használni a vízvezeték szerelőnek amit kap tőlünk, vagy ami épp van a kocsiban. Ilyenkor a vízvezeték szerelő tartalék alkatrészeit kell, hogy elhasználja ami felárral járhat.

Cégünk nagyon sok alkatréászt tart raktáron, mivel nagy vállalkozásnak számítunk, így minden eshetőségre fel kell készülnünk. Így amennyiben éjszaka kell a segítség Budapesten vagy környékén, akkor a mi vízvezeték szerelőink azonnal tudnak indulni.

Mik a leggyakoribb vízvezeték szerelési problémák általában?

  • Csöpögő csapok
  • Fürdőszoba vagy mosdócsap csere
  • Vízszivárgás egy vagy több csapon
  • Dugulás a vízelvezető csövekben
  • A fürdőszobai ciszterna vízszivárgás miatti javítása
  • Mész okozta problémák
Eldugult csövek a házban:

A zuhanyzóban, mosdókagylóban, wc-ben lévő dugulások gyakori probléma bármilyen típusú otthonban, mivel elengedhetetlen egy sor olyan karbantartási trükk betartása, amelyet általában nem végezünk el. Ilyenek például a lefolyóba rácsot helyezni, hogy megakadályozzák a nem oda való szennyeződések bejutását, vagy rendszeres karbantartást végezni.

Számos lefolyótisztító és házi készítésű vegyszer létezik, amelyek a csövek duguláselhárítását próbálják megszüntetni, de általában nem elég erősek ahhoz, hogy megoldják ezt a problémát, csak akkor ha eljutnak a dugulás helyéig.
Hol keletkezik a legtöbb dugulás általában?
A magánlakásokban a leggyakoribb dugulások általában a WC-kben, mosdókban és zuhanyzókban fordulnak elő. A víz elfolyását akadályozó hajszálak és vegyszerek felhalmozódása miatt, valamint a mosdókban, amelyekben a csövek lefolyása akkor áll le, amikor a bennük felhalmozódott szilárd hulladék és zsír valódi dugulást okoz.

Különböző súlyossági fokozatok vannak, amelyek meghatározhatják, hogy a megoldás sürgős beavatkozást igényel-e, vagy lehet-e várni a dugulás megoldásával a normál munkaidőben.

Általában a teljes dugulás bekövetkezése előtt a víz a szokásosnál lassabban folyik le, ami egyértelmű jele annak, hogy probléma van, amely, ha nem oldódik meg azonnal, inkább rosszabbodik és dugulás fog keletkezni.

Ebben az esetben használhatjuk az erősen ajánlott tapadókorongos wc pumpát, amelyet mindenkinek otthon kell tartania, hogy elkerülje a nagyobb problémákat. Léteznek vákumos wc pumpák is már a lakosság számára, az is egy jó megoldás.

A pumpálás után azt is meg kell tennünk, hogy forró vizet kell önteni a rendszerbe, hogy segítsen megszabadulni a dugulástól, és befejezze a csövek tisztítását. Forró víz helyett vagy benne még érdemes ilyenkor lefolyótisztítót használni. Mert ha sikerült a pumpával megoldani a dugulást, az még csak felszínes megoldás.

Ha e karbantartási művelet elvégzése után sem sikerült kiszabadítani a csövet (azaza dugulást elhárítani), és a víz elkezd stagnálni, akkor nincs más választása, mint hogy felhívja a vízvezeték-szerelő céget, és elmagyarázza a problémát.
A lakótelepek csatornatisztítása is egy mindennapos dolog ha az időjárás nem kegyes:
A csatornahálózatok dugulásának leggyakoribb problémái közé tartozik az özönvízszerű esőzések okozta föld, kövek és törmelék elhordása, ami a csatornákat használhatatlanná teheti.

Ezekben az esetekben is szükség van egy vízvezeték szerelő cég szolgáltatására, amely nagyméretű, billenő rendszerű dömperekkel rendelkezik, amelyek egyszerre dolgoznak a víz, az iszap és a hulladék felszívásában, amelyek a teherautók tartályába kerülnek, miközben a hálózatot nagynyomású vízzel megszabadítják mindenféle törmeléktől, hogy az összes csövet megszabadítsák mindenféle megtapadt törmeléktől, amelyek a jövőben újabb dugulások okozói lehetnek.

Az is gyakori, hogy meg kell találni az olyan aknák és csatornák helyét, amelyekről nincsenek tervek, és amelyek fölé új járdákat építettek, elrejtve a helyüket a járda, az aljnövényzet vagy a földkupacok alatt, ezt úgy lehet elérni, hogy a nyomvonal meghatározás szolgáltatásunkat kell választani.
Tanácsok a duguláselhárítás sürgős bejelentésének elkerülésére
A súlyos dugulások nemcsak szennyvízátfolyásokat, kellemetlen szagokat és a csatornahálózat használatának ellehetetlenülését okozzák, hanem a legrosszabb esetben akár csőtörést és csatornatörést is okozhatnak, ami nagyon költséges, lassabban és bosszantóbban megoldható meghibásodásokat eredményez.

Ezért a legjobb tanács, amit adhatunk, a csövek időszakos karbantartása, amely minimális költséggel számos előnnyel jár, többek között azzal a garanciával, hogy a csövek és a csatornahálózatok állapotának korai diagnózisát kapjuk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy az egyes ügyfelek igényeihez igazodó tervezéssel, nagyon rövid idő alatt, a legkisebb fennakadással és maximális tisztasággal megelőzzük a javítás szükségességét.