Csőtörés elhárítás árak Budapesten megfizethető árakon Csőtörés elhárítás árak
  • Nyitvatartás Budapest: 0-24
  • Csőtörés esetén sürgősségi telefonszámunk: 06 (30) 733 - 3666


Ez egy árajánlatkérő űrlap, ami arra szolgál, hogy gyorsan és pontosabban tudjunk árat mondani az elvégzendő munkára. Ugyanis ha nem tudunk semmit a feladatról, úgy lehetetlen előre árat mondani! Jó példa erre: Rossz az autóm, nem indul el. Mennyibe fog kerülni a javítás? A vízvezeték szerelés is ebbe a kategóriába tartozik!

Fontos megjegyezni, hogy egy csőtörés javításának az ára számos tényezőtől függ, ezért ide leírni egy konkrét összeget: nem korrekt és nem vetne ránk jó fényt, ha egy kamu öszeggel szédíteni a látogatókat.
Utalással is tud nálunk fizetni. Aki ezzel élnek, azt kérjük, előre jelezze felénk. Köszönjük.
Az ár többek között a csövek elhelyezkedésétől, illetve a javítás módjától és méretétől függően változik.

A csőjavítás egy olyan szolgáltatás amit Budapesten és vonzáskörzetében nyújtunk, amely minimum egy vízvezeték szerelő felügyeletét igényli, aki meghatározza, hogy hol van a szivárgás, melyik cső érintett, milyen módszerrel kell javítani, és milyen pótalkatrészekre van szükség. Cégünk minden csőtörésnél vagy vízvezeték szereléshez minimum 1 vízvezeték szerelőt alkalmaz. A további fizikai munkára pedig vízvezeték szerelésben jártas kollegákkal dolgozik.

A csövek elhelyezkedése és az ár kapcsolata:

A csövek javításakor először azt kell felmérni, hogy azok szabadon vagy süllyesztve vannak-e. Ettől függően különböző, kisebb-nagyobb bonyolultságú módszerekre és megoldásokra van e szükség.

A szabadba helyezett csövek olyanok, amelyek szabadon vannak, így a hozzájuk való hozzáférés és a javításuk egyszerűbb lehet, mivel nem igényelnek építési munkálatokat pl: ásást. Az ásás egy nagyobb költséggel tudja megnövelni a csőtörés javítást. Ezen belül is, függ attól hogy tudunk e gépeket használni az adott területen, avagy csak emberi kézi munkára tudunk hagyatkozni.

Amennyiben a tört vagy szivárgó csövek a válaszfalban, a padló vagy a mennyezet alatt helyezkednek el, a javításukhoz általában át kell vágni a padlót vagy a falat. Ezeknél a bontási műveleteknél és helyreállításuknál csak emberi szakértelem és emberi kézre lehet számítani. Ezek is nagyban meg tudják növelni a csőtörés javításának az árát.